• DOLAR 32.496
  • EURO 34.624
  • ALTIN 2477.872
  • ...
Batman Toç Bir-Sen'de görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) İl Başkanı Oğuz Haşimoğlu, yapılan bir törenle görevini yeni başkan M.Sıddık Aslanlı’ya devretti.

Yemekli devir-teslim törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, Orman İşletme Müdürü Necat Seyhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Ergin ve Memur-Sen’e bağlı iş kollarının temsilcileri katıldı.

Töreninde bir konuşma yapan Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Ergin, “18 yıldır Batman Memur-Sen’in Toç Bir-Sen il koluna mensup sendikamızın başkanlığını yapan kardeşimizin görevi yeni başkana devretmesi için bir araya geldik. İnşallah bundan sonraki süreçte yeni başkan eski başkanın bırakmış olduğu hizmetlere devam edecektir. Çünkü Memur-Sen kadim bir gelenekten gelmektedir. Yaptığımız bütün çalışmalar Peygamberimizin veda hutbesine binaen çalışmalar yapıyoruz. Rabbim bu devir-teslim törenini de hayırlı kılsın.”ifadelerini kullandı.

Daha sonra Toç Bir-Sen eski İl Başkanı Oğuz Haşimoğlu ve Toç Bir-Sen yeni İl Başkanı M.Sıddık Aslanlı birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından plaket ve mazbata töreni yapılarak Toç Bir-Sen İl Başkanı Haşimoğlu, görevini yeni başkan Aslanlı’ya devretti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir