• DOLAR 32.604
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2488.601
  • ...
Hamas Kuruluşunun 27. Yılını Kutlamaya Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Sosyal İşler Dairesi, hareketin kuruluşunun 27`nci yıldönümünü kutlamaya hazırlandığını duyurdu.

Sosyal paylaşım sitesinde haberi veren daire, hareketin kuruluş etkinliklerinin tarih ve zamanını önümüzdeki günlerde duyuracağını belirtti.

Kuruluş yıldönümü münasebetiyle herkese tebriklerini sunan hareket, etkinliğin ismi ve sloganı için öneri ve görüşleri beklediklerini ifade etti.

Hareket geçen yıl, bölgenin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kuruluş yıldönümü etkinliklerini iptal etmiş, etkinliklere harcanacak parayı savaşta ciddi sıkıntılar çeken Gazze halkına dağıtacağını duyurmuş ve söylediğini de gerçekleştirmişti. Hamas’ın bu kararı bir çok çevre ve halk tarafından takdirle karşılanmıştı.

Filistin halkının umudu haline gelen Hamas hareketi ciddi sıkıntılar çekiyor. Bir taraftan harekete darbe indiren işgal rejimi, diğer taraftan boğazını sıkan Mısır var. İçeride Abbas’ın baskıları ise düşmanınkinden daha aşağı değil. Uzlaşıyla herkese açılan hareket, karşı taraftan aynı fedakarlığı görmüyor. 

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir