• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kaptırdıkları araçaları için hala direniyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – İki özel şirket arasında çıkan anlaşmazlığın kurbanı olan 43 araç sahibi, araçlarını ellerinden almak için Gaziantep’ten şirket tarafından tutulup araçlar için Batman’a gönderilen 90 şoföre araçlarını vermemek için direniyor.

Batman’da ihale ile özel bir şirket tarafından Batman Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) verilen 162 araç, ihale sürecinin bitmesiyle birlikte, 1 hafta önce TPAO’dan tekrar geri alınmak istenmişti. Bunu duyan 162 araçtan 43’ünün kendilerine ait olduğunu iddia eden araç sahipleri ise, araçlarını geri almak için yaklaşık 1 hafta önce eylem başlatmıştı.

Gaziantep’ten Batman’a araçları almak için gönderilen 90 şoför, sabah saatlerinden bu yana TPAO’da araç almak için bekliyor.

Araçlarını vermemek için direnen 43 araç sahibi, araçlarını vermemek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Belirsizlikle devam eden olay, halen Çevik kuvvet, Gaziantep’ten gelen şirket sözcüsü ve araç sahipleri arasında karşılıklı konuşmalarla devam ediyor.
Araç sahiplerinden bazıları araçlarının alınmamasını ancak diğer araçların götürülmesine karşı çıkmayacaklarını ifade ettiler.  (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir