• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Bursa, 6/7 Ekim şehitlerini anacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Yaptığı kitlesel etkinliklerle sürekli gündeme gelen Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa koordinatörlüğü yaptığı açıklamada, PKK yandaşlarının 6-7 Ekim tarihlerinde şehit ettiği Müslümanları anacağını duyurdu.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü İsa Güvendik yaptığı açıklamada PKK’nın Kobani’yi bahane ederek saldırdığı ve şehit ettiği Müslümanları yâd edecekleri programa tüm üye ve gönüllülerini davet etti.

Programın 13 Kasım Perşembe günü (Yarın) saat 20.00’da Ördekli Kültür Merkezinde düzenleneceğini belirten Güvendik, İslam şehitlerini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade ederek “Elinde fakir ve muhtaçlara ulaştırmak için taşıdığı kurban etinden başka bir şeyi olmadığı halde, zalim PKK’li çetelerce katledilen Yasin Börü ve diğer dava kardeşlerini anmak boynumuzun borcudur.” dedi.

Geçtiğimiz Ekim ayı içersinde  Kobani’yi bahane eden PKK’li çeteler, Diyarbakır başta olmak üzere, birçok ilde İslami kurum ve kuruluşlara saldırarak 9 müslümanı şehit etmişti. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir