• DOLAR 32.579
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2486.942
  • ...
İl Milli Eğitim Müdüründen okullara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Anadolu Öğretmen Lisesi ile öğrenci yurdunu inceledi. Âdem İlkkılıç İlk ve Ortaokulunu da ziyaret eden Çelik, sınıfları gezerek burada öğrencilerle sohbet etti. Sınıfların ardından okulun kantinini gezen Çelik, kantinde hijyeninin önemli olduğunu belirtti, bundan böyle tüm kantin çalışanlarının beyaz önlük giymelerini istedi.

Çelik, daha sonra okul müdürü ve müdür yardımcılarıyla okulu gezdi. Okuldaki görsel düzenlemenin öğrencilerin eğitimine olumlu katkı sağladığına dikkat çekti. Çelik, Âdem İlkkılıç okulunda son olarak öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya geldi.

Öğretmenlere seslenen Çelik, “Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim görmesi ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, bizim asıl hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak için, okullarımızdaki kurumsallaşmanın devam etmesi gerekir. Okullar sadece öğrencilerin öğrendiği bir yer değil, aynı zamanda hayata dair bizlerin de gözlemlediği yeni şeyler öğrendiği mekânlardır.  Öğrenmek mutluluktur, burada öğreterek mutlu oluyoruz.”dedi.

Çelik, son olarak binası tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden Anadolu Öğretmen Lisesi ile öğrenci yurduna geçerek, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir