• DOLAR 32.551
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2428.287
  • ...
Diyarbakır polisi hırsızlık vakalarıyla ilgilenmiyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-  Merkez Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi’nde bulunan bir işyerinde hırsızlık olayı yaşandı.

Önceki gün saat 20.30 sıralarında Lezgin Avcı Caddesi’nde bulunan bir bakkala giren hırsızlar, 160 TL değerindeki yağ tulumlarını alarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay sonrası polisi aradığını ancak kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini ileri süren iş yeri sahibi A. S. , mağdur durumda olduğunu belirtti.

“Polisler bizimle ilgilenmiyor”

Diyarbakır’da bu tür hırsızlık olaylarının oldukça fazla yaşandığını dile getiren A. S. , “Dün saat 20.30 sıralarında dükkânımdaydım. İçeriye müşteri kılığında iki kişi geldi. Bunlar beni oyalarken dışarıda bulunan diğer kişiler beraberlerinde getirdikleri sepetli motosiklet ile 2 tane yağ tulumumu çaldı. 160 TL’lik zararım var. Olay sonrası polisleri aradım. Ama hiç kimse benimle ilgilenmedi. Bizde bu ülkenin vatandaşıyız. Bizim mallarımız çalınıyor ama polisler hiç ilgilenmiyor. Şahsen merak ediyorum! Bu polisler ne iş yaparlar?  ” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde aynı işyerinin yanında bulunan hırdavat dükkânında da inşaat malzemeleri çalınmış, iş yeri sahibi, polislere haber verildiği halde kimsenin ilgilenmediğini söyleyerek, “bu durumda birinden şikayetçi olmak bir anlam ifade etmiyor” diyerek tepkisini dile getirmişti. (Hamza Adiyaman-Ali Fidancı/İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir