• DOLAR 32.397
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.303
  • ...
Nizip İhsan-Der`den Mescidi Aksa için sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep’in  Nizip ilçesinde  hayırlı hizmetlerini sürdüren İhsan Der, israil’in  Mescid-i Aksa`ya yönelik saldırılarına, yaptığı basın açıklamasıyla  sert tepki gösterdi.

Basın açıklamasını yapan Nizip İhsan-Der Başkanı Halil Vural,”israiloğulları peygamberlerini katleden, dünyanın hiçbir ülkesi ve milleti tarafından kabul görmeyen, şuan yaşadığı topraklarda kandan ve gözyaşından başka bir eser bırakmayan, dünyanın neresinde bir kaos ortamı varsa parmağı olan, azılı bir terör şebekesi ve insanlığın başına musallat olmuş kan emici bir baş belası ve aynı zamanda  Allah’ın lanetlediği aşağılık bir kavimdir.

israil rejiminin askerleri, son günlerde azgınlıklarına bir yenisini daha ekleyerek, İslam aleminin ilk kıblesi olan Mescidi Aksa`ya necis postallarıyla girmiş oradaki Müslümanlara her zamanki gibi siyonist zihniyetini yansıtan bir şekilde saldırmış ve kutsal kitabımız Kur`an-ı Kerim`i yerlere atmışlardır.

Siyonistlerin saldırılarının artık kınamakla geçiştirilmesini istemiyoruz. Kınamalar yapılırken İsrail’le yapılan ticaretin artarak sürdüğünü, Kürecik radarı ile, NATO, ABD üsleri ve İsrail’in güvenliğinin sağlandığını belirtmek isteriz. Sizler Bolivya, Venezuela, Şili kadar da olamadınız. Onlar ülkelerindeki İsrail büyükelçilerini kovdular, İsrail’le ticari ilişkilerini kestiler. Müslümanlar olarak somut adımlar atılmasını, ticaretin sonlandırılmasını, NATO radarlarının sökülmesini, diplomatların gönderilmesini istiyoruz. Artık kınama sözleri duymak istemiyoruz, faaliyete geçip terör rejimi israil ile görünen veya görünmeyen tüm bağların koparılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Vural konuşmasının  sonunda,  “Nizip İhsan-Der camiası olarak, Gaziantep’te Cuma günü Peygamber Sevdalıları Platformunun terör devleti israil’in ve Mescid-i Aksa işgalini lanetlemek için düzenleyeceği basın açıklamasına destek vereceğimizi basına ve kamuoyuna duyuruyoruz. “  dedi.  (Bayram Çakar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir