• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.905
  • ...
MEDYAD Başkanına silahlı saldırı girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) Başkanı Okan Çalışkan dün akşam, aracına binmek üzereyken iki kişinin saldırısına uğrayarak darp edildi.

Alınan bilgilere göre, dün 20.15 sıralarında Caminur Mahallesinde bulunan Tarsus Medya Mensupları Dernek binasından evine gitmek üzere ayrılan Çalışkan, park halindeki aracının kapısını açtığı sırada arkasından yaklaşan 2 şahıs tarafından başına sert bir cisimle vurularak darp edildi.

Yere yıkılan Çalışkan, kısa sürede toparlanıp kendisine gelerek kendisine silah doğrultan bir diğer saldırganın elindeki silaha ayağıyla vurarak silahı düşürdü. Panikleyerek kaçan saldırganların peşine  düşen Çalışkan, akşamın karanlığında faydalanan şüphelileri yakalayamadı.

Uğradığı saldırı ile ilgili konuşan Çalışkan, aldığı darbe sonucunda bir anda afalladığını ifade ederek, “Kendimi toparladığımda şahısların birinin bana doğru silah doğrulttuğunu gördüm kendimi korumak için şahsın eline tekme atarak silahı yere düşürebildim bu anda diğer şahısla boğuşmaya başladım. Şahıslarla boğuşmam esnasında çevredeki esnaflar sesleri duyup yardımıma koşunca şahıslar gecenin karanlığından da faydalanarak ulu camii istikametine doğru kaçtılar.” Dedi.

Çalışkan Tarsus Devlet Hastanesinde gerekli tedavisinin yapıldıktan sonra emniyet güçlerine şikâyette bulunduğunu ifade ederek, şahısların bir an önce yakalanarak adli mercilere teslim edilmesini istedi.

Polis, saldırganları yakalamak için soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir