• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
Mardin'de kan bağışı kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - AK Parti Kadın Kolları ve Kızılay tarafından “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” ve “Hayat Kurtarma Sırası Kadınlarda” sloganıyla Mardin'de kan bağışı kampanyası düzenledi.  Kampanya kapsamında 100'e yakın ünite kan toplandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Esra Dündar, kan vermenin insan sağlığı açısından da önemli olduğunu söyledi.

Kanın tek kaynağın da insan olduğunu vurgulayan Esra Dündar, “Uzmanlar, kan vermenin insan sağlığı açısından önemini her fırsatta vurguluyor. Öte yandan bağışlanan her kanın üç can kurtaracağı gerçeğini göz önünde bulunduracak olursak ne denli hayırlı bir işe vesile olduğumuzu da anlamış oluruz. Kan bağışı herkes için bir vatandaşlık görevi olmalı. Unutmayalım ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Unutmayalım ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. O nedenle bu kampanyaya Mardin'de yaşayan, partili olan yada olmayan her kadınımızın katılımıyla destekte bulunmasını istiyoruz. Bizler teşkilat olarak bu gibi sosyal içerikli kampanyalara sürekli destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir