• DOLAR 32.521
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2419.857
  • ...
Bingöl, Feshane'deki tanıtım günlerine hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Belediyesi, bu yıl İstanbul Eyyüp’te bulunan Feshane’de ilk kez düzenlenecek olan etkinlikte, Bingöl’ün en iyi şekilde tanıtılması için hazırlıklarını tamamladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Güneşin doğduğu şehir, binbir güzelliği ile İstanbul’da tanıtılacak. Bingöl’ün saklı potansiyelini ve sahip olduğu yerel dinamikleri harekete geçirmek amacıyla 13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Bingöl Tanıtım Günleri’nde ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı tamamladık. Belediye olarak tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize keldoş ekmeği, bal ile birlikte İlimizi tanıtan broşürler hediye ederek, Bingöl’ün yöresel ürünlerimizle en güzel şekilde tanıtmayı düşünüyoruz. Tanıtım günlerinde Bingöl Belediyesi olarak İlimizi en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulacağız. İstanbul’da yaşayan tüm Bingöllüleri Feshane’ye bekliyoruz” dedi.

Barakazi daha sonra, “13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Bingöl Tanıtım Günleri’nde Bingöl’ün sahip olduğu değerler bir bütün olarak tanıtılacak.  İlin tarihi ve turistik yerleri, sanayisi, turizmi, üniversitesi, tarımsal ürünleri ve yöresel mutfağı görücüye çıkacak” ifadelerine yer verdi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir