• DOLAR 32.524
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2426.935
  • ...
Yol kapatan PKK/HDP'lilere polis müdahale etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep’te her Pazar günü çöp konteynırleri ile yaptığı yol kapatan  PKK/HDP yandaşlarının akşam saatlerinde tekrar taşkınlıklar yapması üzerine,  polisin müdahale etmesiyle  ara sokaklara kaçarak  izlerini kaybettirdiler.

Merkez Şahinbey ilçesinin Vatan, Beybahçe ve Akdere mahallelerinde akşam saatlerinde ortaya çıkan  yüzü kapalı PKK/HDP yandaşları, caddeyi çöp konteynırleriyle trafiğe kapatmaya çalıştı. Olay yerine sevk edilen polisler, gruba dağılması yönünde uyarılarda bulundu. Grubun polise yanlarında getirdiği havai fişek ve taşlarla saldırması üzerine,  Çevik Kuvvet polisleri müdahale edince, grup ara sokaklara kaçtı. Sokaklara girerek göstericileri arayan polis, caddede ve kent genelinde önlemlerini arttırdı.

Cadde üzerinde bulunan esnaflar, her Pazar günü yapılan bu eylemler nedeniyle erken saatte kapatmak zorunda kaldıklarını, Pazar sabahında da, çöp konteynırlerinden yerlere saçılan çöpleri temizlemek zorunda kaldıklarını belirterek, PKK/HDP yandaşlarına tepki gösterdiler.

Polisin, mahallede bulunan okulların etrafında cadde ve kent genelinde önlemlerini arttırdığı görüldü.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir