• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Veliler okulda tadilat çalışması yapıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN-  Mardin’in Midyat ilçesinin Söğütlü Mahallesinde eğitim veren Fatih İlköğretim Okulu, okul aile birliği okulun eksiklerini el birliği ile gidermeye çalışarak işe boyayı yenilemekle başladı.

Okul Aile Birliği Başkanı Nurettin Aslan, Söğütlü İlkokulunun yıkım ve yeniden çalışmaları nedeniyle geçici olarak Fatih ortaokulunun ilköğretim okulu olarak kullanıldığını ve okul aile birliği olarak eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Aslan, “Okulun bakıma ihtiyacı vardı ve okulun müdürü ile beraber karar aldık. Milli eğitimden boya istedik, az gelince biz de velilerden para toplayarak tamir etmeye çalıştık. Kamera sistemini de kurmaya çalışacağız. Milli eğitimden destek sözü aldık, gelirse iyi olur. Fakat gelmese de biz veliler olarak elimizden geldiğince okulumuzun eksikliklerini gidermeye çalışacağız.” dedi.

Söğütlü mahallesindeki öğrencilerin il düzeyinde yüksek başarılar gösterdiğini belirten Aslan, “Öğrencilerimiz başarılı, onlar için oluşturacağımız her imkân onlara fazlasıyla değer.  Okulumuzda boyanın eskimesi dışında bazı eksiklikler var, onları tespit edip gidermeye çalışıyoruz. Fen dersleri için gerekli olan bazı malzemeler, sosyal alan ve beden eğitimi alanı konusunda ortam ve malzeme eksiklikleri mevcut. Bunları gidermeye çalışacağız. Gerek destek talep ederek gerekse de elimizden gelen imkânlarla okula yeni bir görünüm ve fonksiyon kazandırmaya çalışacağız.’’ şeklinde konuştu. (Adnan Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir