• DOLAR 32.482
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2437.229
  • ...
Elazığ'da sağlıklı yaşam için yüründü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ – Elazığ’da Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından, her hafta farklı bir kurumun organizasyona daveti ile gerçekleştirilen “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Günleri” kapsamında haftalık yürüyüşlerin dördüncüsü gerçekleştirildi.

Hazardağlı Kavşağından başlayan yürüyüş öncesinde Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından şapka, tişört ve su dağıtılarak farkındalık oluşturulmak hedeflendi. Malatya Caddesi istikametinde hızlı adımlarla gerçekleştirilen yürüyüş, bitiş noktasında katılımcılara su ve meyve ikramı ile sona erdi. 

Yürüyüşün sonunda bir açıklama yapan Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun; “Müdürlüğümüz idareci ve çalışanları ile bağlı kuruluşların idarecileri, çalışan ve faydalananları ile birlikte bu yürüyüşe katıldık. Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için yaşam tarzımızda ve alışkanlıklarımızda dikkat etmemiz gereken en önemli faaliyetlerden bir tanesi düzenli hareket ve egzersiz yapmamızdır. Biz de önce kendi alışkanlıklarımızın düzenlenmesinde sonra da halkımızda bu konuda farkındalığın oluşturulmasına katkıda bulunmak için yürüyüşlere destek veriyoruz ve her fırsatta vermeye devam edeceğiz.” diyerek temel sloganlarının ‘hareket et, sağlıklı beslen ve mutlu yaşa’ olduğunu belirtti.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından yürüyüşlerin her hafta farklı kurumlar davet edilerek devam edeceği bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir