• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
MEB Daire Başkanı okul müdürleriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdulhalik Baş, bir günlük çalışma ziyareti kapsamında Batman’a geldi. 

Öğretmen evinde düzenlenen toplantıya Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdulhalik Baş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Abdulvahap Hınç ve İmam Hatip Okulları müdürleri katıldı.

İmam Hatip Okul Müdürlerinin katıldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Baş, “Yeni yapılanma ile eğitimde niceliğin yanında nitelikli eğitimin sağlanması için bölge illerini ziyaret ediyoruz. Sizin önerileriniz ve yaşadığınız sıkıntıları tespit etmek çözüme kavuşturmak bakanlık olarak hedefimizdir.” diye konuştu.

Baş’ın Batman’a gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; “Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak vatandaşın imam hatip okulları talebini karşılamak için son dönemde önemli bir mesafe kaydettik. Ancak vatandaşımızın talebinin karşılanması için müdürlüğümüzün planladığı okul yatırımlarının bir an önce gerçekleşmesi hedefimizdir. İlimizde eğitimin niteliğini arttırmak için ikili öğretim veren okullarımızın tekli öğretime geçirilmesi de bizim bir 3 yıllık yatırım planımızdır.” dedi.

Baş, yaptığı bilgilendirmenin ardından okul müdürlerinin istek ve önerilerini dinledi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir