• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
`Ebabil kuşu olmaya ant içmiş milyonlarca Müslüman var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Viranşehir Cami-Der, israil terör rejiminin Mescid-i Aksa’ya yaptığı baskın ile ilgili bir basın açıklaması yaparak baskını kınadı. Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Çelik tarafından dernek adına yapılan açıklamada, israil’in Mescid-i Aksa’yı yıkmaya çalıştığına dikkat çekildi. Çelik, “Ebabil kuşu olmaya ant içmiş milyonlarca Müslüman var.”diyerek Müslümanların, ilk kıblelerinin yıkılmasına göz yummayacağını dile getirdi.

Siyonist saldırıların amacının Mescid-i Aksa’yı yıkmak olduğunu belirten Çelik, “israil askerleri, ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’ya kirli ve iğrenç ayakları ile basmış, Kur’an-ı kerimleri yerlere savurmuş, mescidin kısmi tahribine neden olduğu gibi Müslümanları yaralayıp gözaltına almıştır. israil bu saldırılar ile ümmetin nabzını yoklamakta ve adım adım mescidin yıkılışını hızlandırmaktadır.”dedi.

israil’in ümmetin parçalanmışlığından ve ümmetin kendi içerisinde yaşadığı iç savaşlardan cesaret alarak saldırganlaştığını ve küstahlaştığını ifade eden Çelik, “Ümmet kendi arasındaki ihtilafları bir kenara bırakarak namazda tek saf ve tek istikamete yöneldiği gibi birleşmeli ve Haçlı/Siyonist ittifakına karşı güçlerini birleştirmelidir.”ifadelerini kullandı.

Saldırıları Cami Der olarak kınadıklarını ifade eden Çelik, “israil terör çetesinin bu alçak saldırısını telin ediyoruz. israil’e Fil olayını ve Ebrehe’nin sonunu hatırlatıyoruz. Çünkü Ebabil kuşu olmaya ant içmiş milyonlarca Müslüman var ve israil’e hezimetleri tattırmak için sabırsızca bekliyorlar”dedi. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir