• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 Siyer Araştırmaları Vakfı’ndan Doğruhaber’e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mirza Bugün / İstanbul - Doğruhaber

HDP/PKK 6-8 Ekim tarihlerinde Doğu ve Güneydoğu illerinde taşkınlıklar çıkararak, vahşi katliamlar gerçekleştirmişti. HDP/PKK’nin hedefinde ise başta HÜDA PAR olmak üzere bölgedeki İslami STK’lar ile dindarlar vardı.

Bu nedenle pek çok duyarlı kişi ve kurum, bölgede etkin faaliyet sürdüren ve bölge gerçeklerini İslami ve objektif bir şekilde takip eden gazetemiz Doğruhaber ile İlke Haber Ajansı’nı(İLKHA) ziyaret ederek, hem doğru ve tarafsız bilgiyi ediniyorlar hem de bölge Müslümanları için destek ziyaretinde bulunuyorlar.

Bu kapsamda gazetemize ziyarette bulunan Siyer Araştırmaları Vakfı Genel Başkanı Mehmet Emin Yıldırım Hoca ve beraberindeki heyet gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Konukları gazetemizin genel yayın koordinatörü Abdullah Aslan ile yazı işleri müdürümüz Mehmet Özcan karşıladı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Abdullah Aslan, HDP/PKK’nin 6-8 Ekim olayları ile ortaya koyduğu vahşet tablosu ve bölgedeki Müslümanların mağduriyeti ve mazlumiyeti hakkında bilgilendirmede bulundu.

Aslan son süreçle alakalı “Gözlemlerimize göre süreç böyle devam ederse çözümden çok çözümsüzlük daha da kendini gösterecek.

Kendinden başka kimseyi kabul etmeyen bir yapılanmanın bu denli pervasız olması hayra alamet değil. Temennimiz kaos ve şiddetin bir an önce son bulması ve sürecin, olması gereken şeklini almasıdır” açıklamalarında bulundu.


Siyer Araştırmaları Merkezi`den ziyaretle ile ilgili yapılan haber ise şöyle...

İnzar Dergisi, Doğruhaber Ve Mustazaflar Derneğine Ziyaret

Muhammed Emin Yıldırım Hocamız ve Yönetim Kurulumuzdan oluşan bir heyet, Peygamber Sevdalıları platformuna bir ziyarette bulunuldu.

Ziyarette Umut Kervanı Vakfı Başkan Yardımcısı Abdulbari Çelik, Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörü Ercan Vergili, Mustazaflar Cemiyeti İstanbul Şube Başkanı Mehmet Eşin ve Marmara İnsani Hak Ve Özgürlükler Platformu (MİNHAP) Başkanı Mehmet Şakir Direkçi hazır bulundu.


Son günlerde yaşanan Ülke gündemine dair görüş alış-verişinde bulunuldu. Türkiye’de Müslüman camianın yaşadığı sorunların konuşulduğu ziyaret oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti.

İnzar Dergisi’ne yapılan ziyarette ise derginin ve Doğru Haber Gazete’sinin yönetici ve yazarları ile bir hasbihal yapıldı. İnzar Dergisi yazarlarından Abdullah Arslan, son dönemlerde bölgede cereyan eden hadiseler hakkında Muhammed Emin Yıldırım hocamıza bilgiler verdi.

Hocamız’da, çözüm süreci ve şu an gelinen nokta konusunda fikirlerini paylaştı. Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret karşılıklı hediyeleşmelerle son buldu. Vakıf olarak İnzar Dergisi’ndeki kardeşlerimize Siyer Yayınları’ndan çıkan İbn Sa’d’ın Tabakat’ını, Peygamber Sevdalıları Platformu’na ise Mescid-i Nebevî’nin takribi çiziminden oluşan tabloyu hediye ettik.

siyerarastirmalari.org

Bu haberler de ilginizi çekebilir