• DOLAR 32.506
  • EURO 34.637
  • ALTIN 2479.79
  • ...
CHP`den ihracı istenen Batum: Ben öyle bir şey demedim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu`na sevk edilen Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum Al Jazeera`ya konuştu, gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek" şeklinde bir ifadesinin olmadığını söyledi.

ELİME TEBLİGAT ULAŞMADI

İstifayı düşünüp düşünmediği yönündeki soru üzerine Batum, ihraç istemine ilişkin tebligatı beklediğini ve henüz kendisine bu konuya ilişkin bir tebligatın ulaşmadığını söyledi. Süheyl Batum tebligat ulaştıktan sonra Yüksek Disiplin Kurulu`na savunmasını vereceğini belirtti.

İHRAÇ TALEBİNE ŞAŞIRDIM

Yönetimin kendisi için ihraç talebinde bulunmasına şaşırdığını söyleyen Batum "Ben kimseye haraket etmiş miyim? Kötü yönetildiğini, yanlış yapıldığını söylemişim. Bundan dolayı bir milletvekilinin ihraç kararını hatırlamıyorum" diye konuştu.

"BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"

Batum CHP yönetimi tarafından ihraç istemine gerekçe gösterilen `Her hafta bir milletvekili istifa edecek` şeklinde bir ifadesinin olmadığını da söyledi. Batum "Böyle bir şey söylemedim. Hiçbir yerde söylemedim. Nerede söylediğimi ortaya çıkarsınlar. Buna dayalı ihraç talebini üzüntüyle karşılıyorum, esas gerekçenin bu olmadığını düşünüyorum" dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir