• DOLAR 32.37
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Başbakan Davutoğlu Bursa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA –  Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa’nın Ulu camiinde Cuma namazı kıldıktan sonra yoğun programına başladı.


Bursa Valiliği, Büyükşehir, Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri ile Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından Bursa’da yaptırılan ve 720 milyon TL’ye mal olan 21 yatırımın hizmete açılış töreni için Bursa’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulucami’de Cuma namazını kıldıktan sonra yürüyerek Tarihi Büyükşehir Belediye Binası’na geldi.


Daha sonra beraberindeki Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  birlikte Başkan Altepe’yi makamında ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, ziyareti sırasında, Bursa’da hayata geçirilen yatırımlar hakkında Başkan Altepe’den bilgi aldı. Basına kapalı olarak yaklaşık 45 dakika süren ziyaretin sonunda Başkan Altepe, günün anısına Başbakan Davutoğlu’na el yapımı bir kılıç hediye etti. El yapımı kılıcı dikkatle inceleyen Başbakan Davutoğlu, kendisinin kılıç ve kama koleksiyonu olduğunu belirterek, bu kılıcı da kendi özel koleksiyonunda saklayacağını söyledi.

Başbakan Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladıktan sonra yürüyerek Valilik binasına geçti. Bursalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başbakan Davutoğlu, el sallayarak vatandaşları selamladı.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından Valilik Binasında karşılanan Başbakan Davutoğlu'na  Bursa logolu rozet takıldı.


 

Valilik Şeref defterini de imzalayan Başbakan Davutoğlu, bir süre Vali Karaloğlu ile görüştükten sonra, 'Toplu Açılış' törenine katılmak üzere Valilikten ayrılarak Merinos AKKM’ye  geçti. (Zeki Aras –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir