• DOLAR 32.539
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2485.916
  • ...
`israil İslam ümmetinin içine saplanmış bir dikendir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Siyonist terör rejimi İsrail’in Mescid-i Aksa’yı işgal etmesi ve ibadete kapatması Diyarbakırlı Müslümanlar tarafından sert bir şekilde kınandı.

Siyonist rejimin 1,5 milyar İslam âleminin kutsallarına hakaret etmesi ve İslam’ın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı işgal etmesi sahabeler ve peygamberler şehri olan Diyarbakır halkı tarafından telin edildi.

İsrail’in İslam dünyasının bağrına saplanmış zehirli bir hançer haline geldiğini belirten Kenan Caksu,  “Müslümanların birliği olmadığından dolayı 3 milyon bir nüfusa sahip olan İsrail, 1 buçuk milyarlık İslam âleminin mukasedatlarına hakaret ediyor. Kur’an-ı Kerim tüm İslam âleminin kitabıdır, Allah’ın İslam âlemine gönderdiği kitaptır. Müslümanlar kendi dinlerine sahip çıkmadıkça İsrail ve İsrail gibi dinsiz ülkeler bu zulümlerine devam edeceklerdir” dedi.

“Müslümanlar bir olmadıkça israil yıkılmaz”

Bütün İslam âleminin fitneci bir devlet olduğunu bilmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Aslan ise, “Hem bölgemizde hem de bölgemizin dışında teröristlerin başı israildir. İsrail bunlara hem silah, hem de lojistik destek vermektedir. İsrail Müslümanları da birbirine vurduruyor. Buradaki Müslümanlar birbirine girmemeleri gerekir. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması lazım. Allah’ın yasak kıldığı ırkçılıktan vazgeçilmesi lazım” şeklinde tepkisini Siyonist İsrail’e gösterdi.

“İsrail’i koruyacak bir güç yoktur”

İsrail’in İslam ümmetinin başına bela olan bir devlet haline gelmesinde en büyük suçlunun yine Müslümanlar olduğunu belirten Mustafa Akyıldız ise, Müslümanların her biri ayrı ayrı bir fırka haline gelmiş durumda olduğuna dikkat çekti.

Akyıldız daha sonra, “Bizim önce kardeş olmamız lazım. İsrail Ümmettin başına bela olmuş bir devlettir. İsrail zulüm yapıyor. Yaptığı zulüm hesapsız kalmaz. İnsanlar bu zulmün hesabını soracaktır. İsrail’i koruyacak hiçbir güç yoktur. Müslümanlar bir olmayana kadar İsrail’in sonu asla gelmez. Birkaç milyonluk bir ülke, Müslümanların karşısında duramaz. Biz bir olup Allahın emirlerini dinlediğimiz vakit o zaman Allah bize yardım eder. Biz Allah’ın emirlerini maleseef dinlemiyoruz. Allah’ın emirlerini dinlediğimiz vakit İsrail’in sonu gelir” ifadelerine yer verdi.

(Ali Fidancı / Hüseyin içli- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir