• DOLAR 32.649
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2496.273
  • ...
`İslam ülkeleri israil`in elçilerini sınır dışı etmeli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, yazılı basın açıklaması yaparak İsrail askerlerinin postallarıyla Mescid-i Aksa’ya girmesini kınadı.

İsrail’in yeryüzünün en büyük terörist devleti olduğunu söyleyen Fırat, “Yeryüzünün en büyük terörist devleti olan Siyonist İsrail son günlerde yine vahşi saldırılarından birini daha gerçekleştirmiş, Müslümanların ilk Kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı işgal etmiş ve Müslümanların en kutsal değerleriyle oynamıştır. Yıllardır orta doğuda kan kusan Filistin, Gazze’de toplu katliamlar yapan bu lanetlenmiş, kavme dünyadaki İslam ülkelerinin artık bir ders vermesinin zamanı gelmiştir.” dedi.

“Kahrolsun İsrail ve onun işbirlikçileri”
İslam ülkelerinin İsrail elçilerini sınır dışı etmelerini isteyen Fırat, “Başta Türkiye olmak üzere bütün İslam ülkeleri İsrail’in elçilerini sınır dışı etmeli yapılan ticari anlaşmaları fes etmeli ve özellikle Türkiye Cumhurbaşkanı büyük İsrail projesi ( BOP ) eş başkanlığından istifa ederek kendisine verilen İsrail nişanesini derhal terörist İsrail’le teslim etmelidir. Çünkü bu terörist, ırkçı, cani ve siyonist devlet ancak güçten ve kaba kuvvetten anlamaktadır. Biz Saadet Partisi olarak mukaddes değerlerimize, Kur’an-ımıza ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’ya yapılan bu haince ve alçakça saldırıyı lanetliyor ve bütün STK’ları yapılan bu hayasızca saldırıya karşı direnişe çağırıyoruz. Kahrolsun İsrail ve onun işbirlikçileri.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir