• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
Araçları için 4 gündür nöbet tutuyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da ihale ile özel bir şirket tarafından Batman Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) verilen 162 araç, ihale süreci bittiğinden dolayı 4 gün önce TPAO’dan tekrar geri alınmak istendi. Bunu duyan 162 araçtan 43’ünün kendilerine ait olduğunu iddia eden araç sahipleri ise araçlarını geri almak için 4 gün önce eylem başlattı. Araç sahipleri bugün de eylemlerini sürdürdü. Yetkililere başvuruda bulunduklarını ve araçlarının kendilerine ait olduklarının herkes tarafından kabul edilmesini istediler.

Araç sahiplerinden Ahmet Tikiz, “Arabalarımız için burada nöbet tutuyoruz. Yetkililerden bir haber bekliyoruz arabalarımızın bizlere verilmesi için. Çözüm için buradayız. Ya evet ya da hayır desinler. Burada perişan ve çaresiz bir durumdayız. 4 gündür burada arabalarımızın başında kimsenin götürmemesi için bekliyoruz.”dedi.

Araç sahiplerinden Yusuf Bakır ise, “Arabalarımızı şirkete kiralayıp vermiştik. Araçlarımızı kiraya verdiğimiz şirket iflas edince kendi mal varlığını başka şirkete devretmiş. İki şirket arasında mağdur durumda kaldık. Ne arabalarımızı, ne de içerdeki paramızı bize veriyorlar. Bizi mağdur ettiler. Kendi malımız için burada bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Araç sahipleri kendi haklarını almayana kadar araçlarının başında nöbet tutmaya devam edeceklerini ifade ettiler. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir