• DOLAR 32.492
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2483.618
  • ...
"Barış sağlanırsa bölge ekonomisi hak ettiği seviyeye ulaşır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır Barosu ziyaretinde konuşan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO)   Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, kentin sanayi altyapısı hakkındaki eksikliklere değindi. Toplumsal barışın sağlanması durumunda, bölge ekonomisinin de hak ettiği seviyeye ulaşacağını ve kalıcı barışın, yaşadığımız coğrafyaya her anlamda huzur ve refah getireceğini sözlerine ekledi.

DTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyarbakır Vergi Dairesi, OSGİAD ve Diyarbakır Barosunu ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcıları Metin Aslan ve Mesut Altın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Tekin, Şeymus Mete ve Hüsnü Pervane’den oluşan heyet öncelikle Ortadoğu Sanayici ve Genç İşadamları Derneği(OSGİAD)’ı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şanlı ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinden dolayı başarılar diledi.

Görüşmede konuşan DTSO, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, OSGİAD üyelerinin Ticaret ve Sanayi Odasının da üyeleri olduğunu ve bu anlamda çatı kurum olarak her türlü projede ortaklaşa çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Kentin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her alanda yer alacaklarını belirten Sayar, odanın takip ettiği projeler hakkında OSGİAD yönetimine detaylı bilgiler verdi. Sayar, ortaklaşa yürütülecek çalışmalar hakkında OSGİAD yönetim kurulu üyeleri ile fikir alış verişinde bulundu.

DTSO heyeti, Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Elçi ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. DTSO heyeti, burada da baro yönetimine yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Odanın faaliyetleri ve projeleri hakkında baro yönetimine bilgi veren Sayar, kentin sanayi altyapısı hakkındaki eksikliklere değinerek, toplumsal barışın sağlanması durumunda, bölge ekonomisinin de hak ettiği seviyeye ulaşacağını ve kalıcı barışın, yaşadığımız coğrafyaya her anlamda huzur ve refah getireceğini sözlerine ekledi.

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’ı makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede konuşan Sayar, vergi dairesi ile birlikte üyelere ortak hizmet verdiklerini ve bu anlamda karşılıklı diyalogun ve ortaklaşa çalışmaların üyelere verilen hizmet kalitesinin artmasına vesile olacağını belirtti. Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal da ziyaretten dolayı DTSO heyetine teşekkürlerini iletti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir