• DOLAR 32.504
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2430.093
  • ...
Balkondan eve giren hırsızlar güvenlik kamerasında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’ta bir evin balkonundan içeriye girerek hırsızlık yapan 2 kişi güvenlik kamerasına yakalandı. Alınan bilgilere göre,  Gözlükule Mahallesi'nde bulunan bir evde hırsızlık olduğu bilgisini alan polis ekipleri olay yerine giderek yaptıkları araştırmada 2 şahsın bahçe duvarından tırmanarak balkondan eve girdiklerini güvenlik kamerası kayıtlarından tespit etti.

Yapılan çalışma sonucunda görüntüdeki şüphelilerin, hakkında birçok hırsızlık suçundan işlem yapılan A.S. (21) ve M.Ş. (26) isimli şahıslar olduğu belirlendi.  Polis ekipleri, her iki şüpheliyi de Şehit İshak Mahallesi’nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini kabul ederken, çaldıkları eşyaları attıkları yeri gösterdiler.

Çalınan eşyalar ve şüphelilerden elde edilen 250 TL para müştekiye teslim edilirken, eşyaların arasında bulunan spor ayakkabısı şahıslara sorulduğunda başka bir evden çaldıklarını beyan etmeleri üzerine çalınan ayakkabının da sahibi bulunarak teslim edildi.

Gözaltına alınan ve adli mercilere sevk edilen 2 şüpheli de mahkemece tutuklanarak Tarsus Cezaevine teslim edildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir