• DOLAR 32.582
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2424.721
  • ...
İlk kez tenis oynayıp boks yaptılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan, `Köy Okulları Spor İle Buluşuyor` projesi bu kez Pınarönü Köyü Babındık Mezrası`nda 300 öğrencisi bulunan Babındık İlkokulu ve Ortaokulu`nda uygulamaya konuldu. Proje kapsamında okuldaki öğrenciler, açık havada 3 farklı spor dalında eğitim aldı, ardından tenis, basketbol ve boks branşların da antrenörlerin gösterdiği şekilde eğitim alan öğrenciler, spor yapmanın keyfini yaşadı.

Babındık Okul Müdürü Turan Kaya bu etkinlikte emeği geçen tüm herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde sportif eğitim uzmanı olarak görevli Enver Yılmaz, "İlk olarak basketbol, tenis ve boks malzemeleri ile çocukların daha önce görmemiş oldukları malzemeleriyle kullanmalarını sağladık. Böylece bir sosyal aktivite sağladık. Bu gün öğrenciler bizleri okul kapısında karşıladılar. Çok mutlu olduk. İnşallah bu proje kapsamında kapsamın da beden eğitimi öğretmeni olmayan diğer köy okullarını da ziyaret edeceğiz." Dedi.

Okul öğrencileri de, ilk kez boks yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Öğrencilerden Miyeser Hanım Sarboğa bu sportif dallarını ilk kez oynadıkları için çok mutlu olduğunu söyleyerek öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.

Gülseren İrem Sarboğa’da ilk kez boks oynamanın sevincini yaşadığını ve ileride milli boksör olacağını söyledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir