• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Adana Kutlu Doğuma Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Hz Muhammed`in Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle tüm yurtta birçok etkinlik düzenlenmeye başlarken; Mustazaf Der, Adana Umut Der, Mekteb Der, Şura Der, Anadolu Der, Akid Der ve İhya Der gibi sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Adana Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri program hazırlık çalışmalarına hız verdi.

Gerçekleştirecekleri Kutlu Doğum Haftası organizasyonları hakkında bilgi aldığımız Peygamber Sevdalıları Platformu Tertip Komitesi Koordinatörü Selahaddin Yeniay, Kutlu Doğum Etkinliği için yaptıkları çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Adana Şehir merkezi ile Ceyhan İlçesi ve Doğankent Beldelerinde de Konferans düzenleyeceklerini açıklayan Yeniay; " Peygamber Sevdalıları Platformu olarak organizasyon için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Kutlu Doğum`a özel yapmayı planladıklarımız organizasyonları kısaca saymak gerekirse; 8 Nisan Cuma günü Ceyhan`da, 10 Nisan Pazar günü Doğankent Beldesinde ve 16 Nisan Cumartesi günü Adana Mimar Sinan Açıkhava Tiyatro Salonunda olmak üzere konferanslarımız olacak. Ayrıca Peygamber efendimize Milyar Salâvat Kampanyası başlattık. Bununla birlikte Kutlu Doğum Siyer Sınavımız olacak. Ve Peygamber Sevdalıları tarafından hazırlanan Cd çalışmasını kutlu doğum anısına Adanalılara dağıtacağız."dedi.

Tüm etkinliklerini kamuoyuna; el ilanı, afiş ve basın- yayın aracılığıyla duyuracaklarını belirten Yeniay; Adanalıları düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir