• DOLAR 32.43
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2324.71
  • ...
Çaldıkları eşyalarla ev kuran hırsızlar yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

IĞDIR - Iğdır'da bir eve baskın yapan polis, çaldıkları eşyalarla ev kuran 4 kişiyi yakaladı. Aramada, evdeki çay ve kahve dâhil, eşyaların tamamının çalıntı olduğu tespit edildi.

Yapılan takip sonunda çalıntı eşyalarla kurdukları evde yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda yaşanan ev ve iş yerlerinden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Çalınan eşyaların listesini çıkaran polisler, şüpheli olarak belirledikleri kişileri takibe aldı.

Yapılan takip neticesinde çalınan bazı eşyaların kamyonla Fatih Caddesi'ndeki bir eve getirildiği belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen polis, bir eve baskın yaptı. Aranan evde eşyaların tamamının çalıntı olduğu tespit edildi.

Çalıntı eşyalar içerisinde, 1 adet oto teybi, 1 adet 82 Ekran LCD televizyon, 1 adet benzinli hızar motoru, 1 adet ütü, 6 adet cep telefonu, mobilya malzemeleri ile çok sayıda ev eşyası ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan B.U, M. U. A, E.S. ve S.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Bulunan çalıntı eşyalar ise sahiplerine iade edildi.

Zanlılardan S.Ç. isimli kişinin yaşı küçük olduğu ve suça sürüklendiği bildirilirken diğer zanlıların ise 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir