• DOLAR 32.381
  • EURO 35.192
  • ALTIN 2324.343
  • ...
İmam Hatip Öğrencisinden Örnek Tavır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı`nda gerçekleştirilenCumhuriyet Bayramı kutlamaları ödül töreninde yaşanan olay takdirle karşılandı.

İlçe genelinde düzenlenen "Cumhuriyet" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolünce verildi.

Haberdar.com sitesinin haberine göre, Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Garnizon Komutanı Albay Ayhan Akkaya öğrencilere ödüllerini verdikten sonra, kompozisyon dalında ödül kazanan İmam Hatip öğrencisine ödülünün Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat`ın vereceği anons edildi.

Kaymakam Arat, öğrenciyi tebrik etmek için elini uzattığında, İmam Hatipli öğrenci, İslami hassasiyetleri sebebi ile tokalaşmadı. 

`İMAM HATİP NESLİNİN ONURLU GENCİNE SELAM OLSUN`


Bir kısım medya İmam Hatip öğrencisinin İslami hassasiyetini eleştiri konusu yapsa da, bu tavır kamuoyundan büyük destek gördü. Sosyal medyada, "İmam Hatip Neslinin onurlu gencine selam olsun" şeklinde destek yorumları yapıldı. Ayrıca bu duyarlı davranışın camiadaki büyükler için de örnek teşkil etmesi gerektiği belirtildi.

Öte yandan, Kaymakam Arat`ın İHL`li öğrencinin hassasiyetini saygı ile karşılaması, "devlet-millet birlikteliği böyle olur" yorumlarına sebeb oldu.


yeniakit.com.tr

Bu haberler de ilginizi çekebilir