• DOLAR 32.575
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2427.253
  • ...
Suriyelilerin giyim ihtiyacı için giyim mağazası kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’daki Sivil Toplum Kuruluşları ve İnsani Yardım Platformu tarafından Suriyeli misafirlerin giyim ihtiyacının karşılanması için İmam Bakır Mahallesi’nde kurulan giyim mağazasını gezen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kış ayları öncesi hayırsever vatandaşlardan tarafından bağışlanan yeni ve 2. el ürünleri bulunduğu reyonları inceleyerek, yapılan yardımlar konusunda yetkililerden bilgi aldı.


Burada kısa bir açıklama yapan Güvenç, “Halkımızdan topladığımız ayakkabı ve altlı üstlü her türlü giyim eşyasını burada dağıtıyoruz. Arkadaşlardan Allah razı olsun, mahallere duyuruldu, kış başlamadan 2. el ve yeni olmak üzere yardım yapmak isteyen bütün hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Evde kullanılmayan çok tahrip olmamış veya yeni eşyalarını getirebilirler, yâda maddi destek yapabilirler. İnşallah bu kış da kardeşlerimizi zor şartlardan kurtararak kışı geçirmelerini sağlarız.” şeklinde konuştu.


Daha sonra Güvenç, engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye verdi, civarda bulunan çocuklara yiyecek ikramında bulundu. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir