• DOLAR 32.603
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2496.525
  • ...
Bingöllü eğitimci bir ilki başardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan VI. Ulusal Öğretmenim Sempozyumu 29 Kasım 2014 Cumartesi günü İstanbul-Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Kültür Merkezinde yapılacak. Doğu ve Güneydoğu adına bildiriyi Bingöl den Veysel Çeliker’in sunacağı belirtildi.


Uluslararası Öğretmen Ve Eğitim Öncüleri Derneği tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan VI. Ulusal Öğretmenim Sempozyumuna Türkiye genelinde bildiri sunan yüzlerce eğitimci arasında, çoğunluğunu akademisyenlerin oluşturduğu hakem heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonucunda en yüksek 2. puanı alan Bingöllü eğitimci Veysel Çeliker, “Öğretmen Merkezli Sivil Toplum Etkinlikleri” bildirisini sunmak için yer alacak.


VI. Ulusal Öğretmenim Sempozyumunu 29 Kasım Cumartesi günü gerçekleştireceği belirtildi.


Açılış konuşmalarını İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Profesör Doktor Selahattin Turan ve Profesör Doktor Özcan Kayhan Karlı’nın gerçekleştireceği sempozyuma ülke genelinde binlerce eğitimcinin katılımı bekleniyor.


Sempozyuma Bingöl’den katılacak Eğitimci Veysel Çeliker, bildirisini 29 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te İstanbul-Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Kültür Merkezinde "Öğretmen Merkezli Sivil Toplum Etkinlikleri” konusuyla yapacağı bildirildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir