• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Ekinci muhtarlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Eyyübiye ilçesinde ihalesi yapılan ve çalışmalarına aralıksız devam edilen iki bölgenin yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekinci, kırsal mahallelerdeki sorunları da muhtarlardan dinleyerek gereken destekleri vereceklerini belirtti.

Yardımcı Bölgesindeki ve Güzel Kuyu Mahallesi bölgesindeki çalışmalar devam ediyor. Diğer sorunlarda kayıt altına alınarak çözüme kavuşturuluyor. Güzel kuyu, Koç ören, Yukarı ve Aşağı Demirci ile Yanıkçukur mahallelerini birbirine bağlayan bu yolda beton asfalt çalışması yapılacak. Stabilizesi tamamlanan yolun beton asfaltı ise birkaç gün sonra serilmeye başlayacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci; “Seçim öncesi tüm bu yerleri gezdik, buradaki sıkıntılar nelerdir tespit ettik ve seçim sonrası bu sıkıntıların giderilmesi için büyükşehir belediyemiz ile beraber kolları sıvadık. Yol konusunda çok ciddi sıkıntılar vardı ve şuan ilçemiz sınırları içerisinde ihalesi biten iki grup yolundan birisindeyiz. Yardımcı Nahyası’ndaki yol çalışmaları devam ediyor. Burada da aynı şekilde Koç ören’den başlayıp, Yanık Çukur, Aşağı Demirci, Yukarı Demirci, buralarda devam eden yol çalışmaları var. Çalışmaları yerinde görmek adına buraya geldik. Bu yol ulaşım açısından çok önemli, 1 ve 2. Organize sanayi bölgesine ulaşım adına önemli bir yol. Ovada üretilecek ürünlerin daha kısa yoldan ulaştırılması noktasında çok ciddi bir fonksiyonu olacak. Bu yolun yapılmasında öncelik tanıması ayrı bir önem bizim açımızdan. Ben bu konuda muhtarlarımızın ve yöre halkının taleplerinin en üstte tutulduğunun ve biran önce yerine getirilmesi konusunda da bu işlerin takipçisi olduğumuzu ifade etmek adına buradayız. Buna benzer başka talepleri de varsa ki kendileri dile getiriyorlar. Bunlarla ilgili de çalışmalarımız var, eksik kalanları bitirip burada insanlarımızın insani taleplerin tümünü hep beraber belediyeler olarak karşılayacağız.” Dedi. (Sedat Kuşulay -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir