• DOLAR 32.358
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2324.46
  • ...
Mersin'de 4 polis teslim oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin’de yasadışı dinleme iddiası ile şafak vaktinde yapılan operasyonda ikamet adreslerinde olmadıklarından dolayı gözaltına alınmayan polisler, Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldular.

Sabah saatlerinde gözaltına alınan polislerin yakınları, Mersin İl Emniyet Binası önünde bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Mersin İl Başkanı Kaptan Kartal, gözaltıları eleştiren bir açıklama yaptı. Kartal, gözaltına alınan polislerin sorgularının biran önce yapılmasını ve eğer bir suçları var ise de adaletin yerini bulmasını gerektiğini söyledi.

Yapılan açıklamaların ardından sabah saatlerinde ikamet adreslerinde olmadıklarından dolayı gözaltına alınamayan polislerden Mersin Eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya ile komiserler İlyas Avcı ve Yavuz Efe teslim olmak için emniyet müdürlüğüne geldiler. Burada basın mensuplarına açıklama yapan polisler, Mersin’de gündeme gelen GDO’lu ürünler nedeni ile kendilerinin hedef seçildiğini ve yasa dışı dinleme iddiaların ise asılsız olduğunu ileri sürdüler. Polisler yapılan açıklamaların ardından emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldular.

Hatırlanacağı üzere; Mersin’de yasadışı dinlemeler iddiasıyla emniyet personeline yönelik operasyonda; 19'u Mersin'de, 4’ü ise Bingöl, Siirt, Mardin ve Şanlıurfa'da gözaltına alınmış; 4 polis ise ikamet adreslerinde olmadıklarından dolayı alınamamıştı.  (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir