• DOLAR 32.601
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2411.571
  • ...
DEPSAŞ'tan elektrik borcu olan köy abonelerine kampanya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ) tarafından yapılan açıklamada, içme ve kullanma suyuna ait elektrik borcu bulunan köy aboneleri için yeni bir kampanya düzenleneceği bildirildi.

30 Ekim günü başlayacak ve 15 Aralık tarihine kadar sürecek kampanya hakkında bilgi veren DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, borcunu defaaten ödeyen köy içme ve kullanma suyu müşterilerinden faiz alınmayacağını belirtti.

Söz konusu kampanyanın Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerindeki tüm köy içme suyu müşterilerini kapsadığını söyleyen Demirbağ, “Defaaten ödeme yapamayan müşterilerimizin borcu ise, borcun yüzde 30’unun peşin ödenmesi halinde taksitlere vade farkı uygulanması kaydıyla yapılandırılacaktır. Elektrik borcu bulunan köy içme ve kullanma suyu müşterilerimiz, bağlı bulundukları il ve ilçelerdeki DEPSAŞ temsilciliklerine başvurmaları halinde kampanyadan faydalanabilirler. Bu nedenle köy içme suyu müşterilerimizden borcu bulunanları, bu son kampanyadan mutlaka yararlanmaya çağırıyorum.” ifadelerini kullandı. (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir