• DOLAR 32.508
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2479.936
  • ...
Trafik ışıklarının çalışmaması kazalara davetiye çıkarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır-Mardin karayolunun 22. kilometresinde bulunan üç yol mevkiinde yer alan kavşakta, trafik ışıklarının çalışmaması trafik kazalarına sebep oluyor.

Diyarbakır-Mardin-Batman illerine ulaşımı sağlayan şehirlerarası yolda kavşakta yer alan Trafik ışıklarının çalışmaması ve araçların yüksek hız yapması nedeniyle sık sık kaza meydana geliyor. Önceki gün TIR ile otomobilin karıştığı kazada, otomobilde bulunan üç kişiden ikisi ağır bir şekilde yaralanmış, araçta bulunan 8 yaşındaki çocuk ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

Birkaç gün önce de aynı bölgede kaza geçiren İsmail Aydın, trafik ışıklarının çalışmamasının kaza geçirmelerine sebep olduğunu belirtti. Aydın, “İki gün önce bu kavşakta kaza yaptıktan sonra ifade işlemlerini gerçekleştirmek için geldiğimiz Bölge Trafik Amirliğinden çıkmış, orada görev yapan personel ile kavşakta yer alan trafik ışıklarının çalışmamasının kazalara sebep olduğunu konuşuyorduk. Bu esnada TIR ile otomobilin karıştığı kaza gözlerimizin önünde oldu.” dedi.

Kazayı görür görmez ilk müdahaleyi yaptıklarını belirten Aydın, Bölge Trafik Amirliğinde görevli personel, ışıkların çalışmadığı kavşakta birkaç gün içinde birçok kazanın meydana geldiğini kendilerine söylediklerini belirterek, yetkilileri şehirlerarası yolda yer alan kavşaktaki çalışmayan trafik ışıklarını onarmaya davet etti. (Vedat Aydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir