• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
Genç Ümmet Topluluğu, HÜDA PAR'a yapılan saldırıları kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAYSERİ - HDP’nin çağrısıyla Kobani ve IŞİD saldırıları bahane edilerek sokağa dökülen HDP-PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğu’da yaptığı vahşete yaptıkları yazılı Basın açıklamasıyla tepki gösteren Kayseri Genç Ümmet Topluluğu, insanların vahşi bir şekilde katledilmesini kınadı.

Yapılan yazılı açıklamada, "Öncelikle böyle güzel bir dert ile dertlendiren Allah’a hamd ediyoruz. Yaklaşık 100 yıl oldu; Müslümanlar özgüvenlerini bilinçsizce batının uyduruk hayat anlayışına teslim ettiler. Müslümanlar sindikçe, ezildikçe batı daha çok şımardı ve daha çok mahremimize girdi. Gelinen son noktada hepimizin de gördüğü üzere had hudut gözetmeksizin tabiri caizse ta yatak odalarımıza kadar girdiler. Onurumuzu şeref ve haysiyetimizi ayaklar altına almaya ve Müslümanları bu kabul edilmez zilletin içinde bölüp yok etmeye çalışıyorlar."ifadeleri kullanıldı.

Genç Ümmet Topluluğu adına yapılan basın açıklamasının devamında daha sonra, "Bu gün Mısır’da, Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Orta Afrika’da, Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de kardeşlerimiz, yani Allah’ın aramızı kardeşlik hukuku ile bağladığı o ümmetin fertleri bir bir değil, onar onar, mahalle mahalle, kanton kanton yok ediliyor.  Biz ise tarifi imkânsız bir çirkinlikle sinmiş, sesimizi dahi çıkaramaz olmuş durumdayız. Ülkemizin sınırları diyerek yüz yıl önce çizilen yapay sınırları teyit etmek istemem ancak doğu yanımızda yaşanan ve en son dün gencecik üç delikanlıyı hain ve insanlığa yaraşmayacak bir şekilde öldürülmesi ile devam eden süreci telin ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu yanımızda yaşayan ve HÜDA-PAR etrafında toplanmış Müslümanlara ve halka reva görülen insafsız ve insanlık dışı muameleyi de telin ediyor ve en ağır dille kınıyoruz."ifadelerine yer verdi.

"Unutulmamalıdır ki Allah yolunda  her gün yüzlerce şehit kazanıyoruz"

Allah yolunda yüzlerce şehid kazandıklarını söyleyen Kayseri Genç Ümmet topluluğu, "Biz Müslümanlar olarak oynanan küresel oyunun ve bu oyunun oyuncularının, kuklalarının ve hatta taşeronlarının farkındayız. Bunları tanıyoruz. Şer odaklarının kirli zihinleri ile oynamaya çalıştıkları, kurmaya çalıştıkları tuzakları Allah azze ve celle her zaman bertaraf edecektir. Hak yol olan İslam yolunda eğilmeden bükülmeden, üzerimize farz kılınan tebliğ ve cihat görevlerini de taşımaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki Allah yolunda  her gün yüzlerce şehit kazanıyoruz . Yeryüzünün damarlarına kan veriliyor. Biliyoruz ki bu kurbanlar davamızın yeniden dirilişine güç, sinerji ve motivasyon olacaktır."ifadelerine yer verildi.

Basın açıklamasına katılanlar son olarak Doğu ve Güneydoğu’da Müslüman oldukları için öldürülen kişilerin şahadetlerine şahid olduklarını, onları en samimi hisleriyle bağırlarına bastıklarını ve yanlız olmadıklarını tekrardan dile getirerek basın açıklamalarına son verdiler. (Fatih Gültekin/İLKHA)                                                                                                                      

Bu haberler de ilginizi çekebilir