• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...
Batman Barosunda seçim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Barosunun 13. Olağan Genel Kurulu Yeni Kültür Merkezi’nde başladı. Seçimlerde Av. Ahmet Sevim tek aday oldu.

Divan heyeti başkanlığını Avukat Kasım Seçkin'in yaptığı ve Baro Başkan adayı Av. Ahmet Sevim'in aday olduğu seçimin sabahki oturumunda konuşmalar yapıldı. İlk konuşmayı mevcut Baro Başkanı Av. Ahmet Sevim yaptı. Sevim, “Bir sorunu çözmeye gücümüz yetmediyse, sorunu derinleştirmemeye özen gösterdik. Yapamadıysak yıkmadık. Hep barış, illa barış dedik. Bundan sonra da yapıcı ve barışçıl tutumumuzdan asla ödün vermeyeceğiz. Hukukun siyaseti çerçevesinde eleştireceğiz, önereceğiz ve üreteceğiz."dedi.

2012-2014 yılı faaliyet raporu ve 2012-2014 Denetleme Kurulu raporu okundu. Daha sonra raporlar üzerine görüşme, yönetim ve denetim kurulunun ibrası, Baro gelirlerinin belirlenmesi ve bütçenin görüşülmesi, görüş ve düşüncelerin sunulması ve temenniler ile Baro organlarının ve TBB delegelerinin seçimi yapıldı.  Seçim sonuçlarının saat 17.00'de açıklanacağı öğrenildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir