• DOLAR 32.324
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2295.605
  • ...
İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçiler temsilci seçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Yenişehir İlçesi İstasyon Caddesi'nde bulunan Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu'nda Koop İş Malatya Şube Başkanı Necdet Durak'ın da katılımıyla saat 14.00'da başlayan temsilci seçimi, sendikaya bağlı işçilerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Açıklamalarda bulunan Koop İş Malatya Şube Başkanı Necdet Durak "Milli Eğitime Belediyelerden geçişler başladı, 89 arkadaşımız Milli Eğitime geçti o esnada temsilcimiz yoktu daha sonra seçimi kazanıp gelmemizle birlikte bir baş temsilci bir de temsilci ataması yapmıştık. Daha sonra özellikle mahkeme kararıyla gelen ve şuan 303 civarında kayıtlı üye daha sonra gelecek olanlarla birlikte 400 üye'ye sahip olmuş olacağız bu da Diyarbakır için iyi bir potansiyel. Arkadaşlarımızın isteği üzerine iki tane daha temsilci seçme kararı aldık. Bu gün burda bunu uyguluyoruz inşaallah, Diyarbakırımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.


Beş adayın yarıştığı seçimi, Yüksel Benice 80, Süleyman Can ise 68 oy alarak kazanırken, Serdar Uluk 48,  Recep Kurşunlukaya 62, ​Hüsamettin Pılgıs ise 25 oy aldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir