• DOLAR 32.509
  • EURO 34.582
  • ALTIN 2497.107
  • ...
Kaplıcadan yararlanılarak Fizik Tedavi Merkezi açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin aylık olarak yapılan ‘Verimlilik Değerlendirme Toplantısı’ bu ay Genel Sekreter Uzman Doktor Mustafa Levent Eken’in başkanlığında, Diyadin Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Yusuf Atakan Baltrak, Mali Hizmetler Başkanı Takyettin Sönmez ve sağlık tesisi yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda gündeme ilişkin konuların konuşulmasının ardından Mustafa Levent Eken bir müjde verdi.

Ağrı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri, içinde kimyasal maddelerden dolayı birçok hastalığın devası olan Diyadin Termal Suyunun fizik tedavide kullanılacağı söyledi.

Eken, “Diyadin Devlet Hastanesi D Grubu Hastaneden C Grubu Hastane Sınıfına geçerek, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanını kadrosunda bulundurma şansı elde eden Diyadin Devlet Hastanesine, özellikle Diyadin Termal Suyu’ndan (Kaplıca) yararlanılarak Fizik Tedavi Merkezi açılması için gerekli çalışmalara başlanıldı.” dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir