• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Gaziantep il koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkâmil Belediyelerinin üst düzey yetkilileri, kentteki zabıta işlemlerini daha etkin, verimli ve koordineli yürütmek için Büyükşehir Belediyesinde bir toplantı gerçekleştirdiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey, Gazinatep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürü Cuma Arıcı, Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürü M. Teyyar Dölek ve Motorize Ekipler Şube Müdürü Yaşar Çelik katıldı.

Toplantıda, kâğıt afiş ve bez afiş asılmasının engellenerek çevre kirliliği ve görsel kirliliğin önüne geçilmesi amacıyla çalışmalar yapılması ve ilgili firmalara ruhsat konusunda denetim yapılması hakkında kararlar alındı. Ayrıca kaldırım işgallerini engelleyici çalışmalar yapılması, iş yerlerinde standartlara aykırı asılan tabelaların, standartlara uygun hale getirilmesi kararlaştırıldı.

Kaçak hafriyat dökümü ile ilgili olarak ilçe belediyeleriyle birlikte hareket edilmesi hususunda da ortak kararlar alındığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir