• DOLAR 32.499
  • EURO 34.62
  • ALTIN 2480.307
  • ...
AYDER`den HÜDA PAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - PKK/HDP yandaşlarının Kobani olaylarını bahane ederek İslami kurumlara ve mütedeyyin kişilere saldırmasının ardından, HÜDA PAR’a ziyaretler devam ediyor. Ayıntab Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden (AYDER) oluşan bir heyet, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AYDER heyeti HÜDA PAR’a yapılan saldırıları kınadıklarını ve söz konusu saldırıların kendilerini çok üzdüğünü belirttiler.

HÜDA PAR’a yapılan saldırıları kınadıklarını ve söz konusu saldırıların kendilerini çok üzdüğünü belirten AYDER yönetimden Süleyman Ata Hoca, “Kobani bahanesiyle yaşanan olayları birinci ağızdan öğrenmek istedik. Bilindiği üzere PKK Marksist bir örgüt ve İslam düşmanı bir yapıdır. PKK’nın nasıl bir zihniyete sahip olduğunu herkes biliyor. HÜDA PAR’a yönelik saldırılar PKK/HDP’nin, Hür Dava Partisini kendilerine rakip olarak gördüklerinden dolayıdır. Saldırıların ana sebebi bundan başka bir şey değildir. Çünkü HÜDA PAR’ın referansı, yani temelinde İslam olduğu için onlarda İslam’dan uzak ve İslam düşmanı olduklarından dolayı Hür Dava Partisini hedef noktasına koymuşlar. İnşallah temennimiz, bölgede ki Müslümanların devlet tarafından can ve mal güvenliklerinin sağlanmasıdır. Yoksa bölge PKK’ya teslim edilmiş olacaktır. Devlet vatandaşın güvenliğini sağlamadığı müddetçe Devlet’in zafiyeti devam edecektir. Bölgede kaosun olmasını elbette hiçbir Müslüman istemez. Umarız dış güçlerin oyuncağı haline gelmiş PKK aklıselimini kullanırda bu tetikçilikten vazgeçer.” dedi.

AYDER’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden HÜDA PAR yöneticisi M. Nakşi Erat, partilerine yönelik saldırıların ilk olmadığına dikkat çekerek, Kobani bahanesiyle yapılan saldırılardan önce de partilerine yönelik 200’den fazla saldırı yapıldığını belirtti.

Erat, “Müslüman kardeşlerimizi yanımızda görmek bizleri sevindirmektedir. Bir nebzede olsa acımızı hafifletmiştir.  PKK’nın hedefi herkesin malumudur ki; Marksist, Lenist bir örgüttür ve hedefinde İslam vardır. İslam’ı yok edip ortadan kaldırmak istiyor. PKK’nın 30 yıllık geçmişine baktığımızda kandan, gözyaşından ve zulümden beslenmektedir. Özellikle son Kobani bahanesiyle başlayan olayların ana sorumlusu Selahattin Demirtaş’tır. Demirtaş ABD’den aldığı emirle gelip bu olayları başlatmıştır. Bu olaylarda birçok Müslüman kardeşimiz PKK/HDP yandaşları tarafından şehit edilmiştir. Sadece HÜDA PAR’a yakınlığıyla bilinen kardeşlerimiz değil, mütedeyyin kimliğe sahip kişilerde şehit edilmiştir. Burada Devletin büyük bir zafiyetini görüyoruz. Devlet kendi vatandaşını korumaktan aciz kalmıştır. Barış süreciyle beraber bölge tamamen PKK ve yandaşlarına teslim edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Yapılan karşılıklı görüş alışverişi ve geçmiş olsun dileklerinden sonra AYDER heyeti, HÜDA PAR Gaziantep İl başkanlığından ayrıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir