• DOLAR 32.382
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2325.502
  • ...
SP`li gençlerden HÜDA PAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - PKK/HDP yandaşlarının Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklere ve mütedeyyin şahıslara yönelik saldırılarına İslami STK’lar, cemaatler ve siyasi partilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.
Saadet Partisi Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa İslam ve beraberindeki il teşkilatı yetkilileri, yapılan saldırılardan dolayı HÜDA PAR Gaziantep il Gençlik Kolları Başkanı Muhittin Kurt’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İslam, "Olaylarda şehit olanlar bizim de kardeşlerimizdir. Kardeşlerimizin uğramış olduğu vahşice saldırılar karşısında kelimeler kifayetsiz kalmaktadır." dedi.

"Yaşanan vahşet İslam düşmanlarının ne kadar gaddar olduğunu göstermiştir"
Şehit Yasin Börü ve arkadaşları için çok üzüldüklerini belirten İslam, “Bizler sizlerin çektiği acıları bir nebze de olsa paylaşmak istedik. Şehit olan Müslümanlar bizim de kardeşlerimizidir. Size yapılan saldırıları bize yapılmış olarak kabul ediyoruz ve acınız bizim de acımızdır. Bu saldırılar bize medyanın ikiyüzlülüğünü göstermiştir. Yasin Börü ve arkadaşlarının Şehit edilişleri kan dondurucu görüntüler olmasına rağmen yeterince gündem olmadığını ve olayların üzerinin kapatılmaya çalışıldığını görüyoruz. Medyanın başkalarına gösterdiği hassasiyet maalesef söz konusu Müslümanlar olunca örtbas ediliyor. Yapılan saldırılar karşısında ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Çünkü yaşanan vahşet bize bir kez daha İslam düşmanlarının ne kadar acımasız ve gaddar olduğunu göstermiştir.” ifadelerini kullandı.

"Saldırılar İslam`a yapılmıştır"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Gaziantep il Gençlik Kolları Başkanı Muhittin Kurt, PKK/HDP yandaşlarının saldırılarının sadece HÜDA PAR’a yönelik olmadığını, burada hedefin Müslümanların şahsında İslam’a olduğunu belirtti.

Olaylar hakkında Saadet Partisi heyetine bilgi veren Kurt, “Partimize ve camiamıza yönelik saldırılar ilk saldırılar değildir. Her ne kadar saldırılar bize yapılmış olsa da saldırılarda asıl hedef İslam ve Müslümanlardır. PKK ve yandaşları bölgede İslam’a ve Müslümanlara yönelik yıllardır kin ve nefret beslemektedirler. Saldırıya uğrayan taraf biz olmamıza rağmen sanki çift taraflı çatışma varmış gibi gösteriliyor. Tam tersine parti binaları yakılan ve üyeleri saldırıya uğrayan bizleriz. Müslümanlar olarak bu yaşananlardan ders alıp artık birlik ve beraberlik içersinde vahdeti sağlamalıyız. Bir araya gelmeliyiz ki, hem acılarımızı hem de mutluluklarımızı paylaşalım. Bu olaylardan gereken dersin çıkartılmaması ve İslami camiaların olaylara gereken tepkiyi göstermemeleri durumunda İslam’a ve Müslümanlara yönelik saldırılar daha vahşi bir şekilde devam edecektir.” dedi. 

(İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir