• DOLAR 32.562
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2430.275
  • ...
`Saldırılar tüm Müslümanlara yapıldı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Hür Dava Partisi Adana İl Başkanı Veysel Yavuz beraberindeki bir heyet ile  HDP/PKK yandaşlarının 6-7 Ekim de özellikle bölgede çıkartığı kaos ortamı ve saldırılar ile ilgili olarak,  Memur Sen ve Büro Sen Adana Başkanlıklarını  ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette Eğitim Bir Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ve Büro Memur Sen Adana Şube Başkanı Ahmet Curabaz’a 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde meydana gelen saldırılar hakkında bilgi verildi.

HÜDA PAR İl Başkanı Veysel Yavuz HDP/PKK yandaşları tarafından yapılan saldırıların basit bir saldırı olmadığını, olayın çok boyutlu ve derin bir olay olduğunu, şayet başarılı olunsaydı batıda da ertesi gün olayların patlak vereceğini, bunun da ülkeyi Suriye’de olduğu gibi bir iç savaşa sürükleyeceğine dikkat çekerek herkesin aynı gemide olduğunu ve geminin su alması durumunda bundan herkesin zarar göreceğini söyledi.

Eğitim Bir Sen Başkanı Mehmet Sezer ise olayların farkında olduklarını, bu tür olumsuzlukların bir daha olmaması için tüm İslami Cemaatlerin bir araya gelerek ortak bir karara varmaları gerektiğinin önemine değindi.

Büro Memur Sen Başkanı Ahmet Curabaz da olayın sadece HÜDA PAR camiasına yapılmadığının altını çizerek hedefin tüm Müslümanlar olduğunu, bundan dolayı İslami cemaatlerin uyanık olmaları gerektiğini vurguladı.

Karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulunulmasının ardından HÜDA PAR söz konusu sendikalardan ayrıldı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir