• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
İHH Muhtaç Aileye Sahip Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Seydişehir`in Gökhüyük köyünde oturan Fatma Vardar ailesini ziyaret eden İHH temsilcisi Murat Taşğın ve Yaşar Güven zor şartlar altında yaşayan ailenin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yardım elini uzattıklarını söyledi.

Ailenin şefkatli ellere ihtiyaç duyduğunu ifade eden Murat Taşğın, "Bu gibi ailelerimize sahip çıkmak, ihtiyaçlarının imkânlar ölçüsünde karşılanması gerekir. Bu ailemizin önemli bir gelir kaynaklarının bulunmadığını öğrendik. İHH olarak kendilerine yakacak, gıda, giyecek, halı, oturma gurubu yardımında bulunduk. Ancak ailenin yaşam standartlarını bir nebze olsun rahatlatmak amacıyla oturdukları evin onarılması ve evin temel ihtiyaçlarını giderilmesi için köklü yardımlar gerekir bizler de elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız" dedi.

Fatma Vardar ise, yardım gönüllülerine teşekkür ederek "Sizler sağ olun bu 50 metrekarelik evimi sit alanında diye yıkacaklarmış mahkemelerde uğraşıyorum fakirliğim yetmiyormuş gibi bir de beni dışarıya atacaklar. Her gün ağlıyorum ziyaretiniz bir nebze de olsa beni sevindirdi" diye konuştu.

M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir