• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2509.358
  • ...
TSE istişare toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi Hastanelerinde “Kalite Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü” tarafından düzenlenen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetim sonuçları değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Başhekimlik konferans salonunda yapılan toplantıya, Başhekim Yardımcıları, Başhemşire, Hastane Müdürü ve Müdür Yardımcıları, Kalite Yönetim Temsilcileri, Kalite Strateji Geliştirme Koordinatörü, Komite Başkanı, Hastane Kalite Sorumluları, Otomasyon Merkezi Sorumlusu, Probel HBYS Yazılım Sorumlusu ve Hastane Baş eczacısı katıldı.

Yapılan toplantıda hastanede uygulanan Hastane Kalite Sistemi (KYS) çalışmaları gereği yapılan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) belgelendirme denetiminde tespit edilen eksik ve aksaklıkların raporlanması ve raporların ilgili birimlere gönderilerek değerlendirilmelerinin yapılması konuları konuşuldu.


 

Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü Başkanı ve Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Velat Şen, kinci kez İSO 9001-2008 belgesini almaya hak kazandıklarını hatırlatarak, “2014 yılında TSE denetçileri tarafından yapılan ikinci denetimden de geçtik.  En son geçirdiğimiz denetim sonuçlarını birlikte değerlendirmek, tespit edilen eksik v e aksaklıklarımızı görmek, paylaşmak ve eksiklerimizi fark etmek ve bunları aramızda istişare etmek için toplandık. Bu toplantımızın amacı, burada TSE denetçilerinin tespit ettiği veya gözlerinden kaçan eksik ve aksaklıkları görüşmektir.” dedi.

Daha sonra kürsüde bir konuşma yapan Kalite Strateji Geliştirme Koordinatörü Yrd. Doç.Dr. İsmail Yıldız ve Kalite uzmanı Funda Kaymaz’da yaptıkları konuşmada, TSE denetçileri tarafından tespit edilen eksik ve aksaklıklar hakkında bilgi verdi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir