• DOLAR 32.333
  • EURO 35.167
  • ALTIN 2313.164
  • ...
SON DAKİKA
Bingöl'de PTT'nin 174. yaş etkinlikleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- PTT’nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla, PTT Bingöl Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen törende, çeşitli etkinlikler yapıldı.  



Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen  törende yaptığı  konuşmada,  “Yaklaşık iki asırdır, 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne kadar vatandaşa hizmet etmekle görevli Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), bu yıl 174. yaşını kutluyor olmanın haklı onurunu taşıyor.  PTT Genel Müdürlüğü rekabet ortamında kendini yenileyerek çağdaş hizmetler üreten ve sürekli gelişen, sunulan hizmetlerin ülkemizin her yerine hatta en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılması amacıyla birçok yeniliğe imza atmıştır.  Siz değerli halkımıza daha kaliteli, güvenli, süratli ve ekonomik hizmet verebilmenin gayreti içindeyiz. Bu nedenle dini bayramlarda, yılbaşında, anneler günü ile sevgililer gününde Kargo ve APS Kurye gönderilerine yüzde 10 indirim uygulamaktayız.”dedi.

PTT’nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü töreni, yapılan  konuşmaların ardından, çeşitli etkinliklerle devam etti.   (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir