• DOLAR 32.515
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2428.53
  • ...
14 hırsızlık  olayından aranan şahıs tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin merkez Akdeniz İlçesi İhsaniye Mahallesinde bulunan erkek kuaföründe diz üstü bilgisayar çaldığı sırada berber tarafından yakalandı. Kendisini başka bir isim ile tanıtan hırsız, olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. Hırsızın, işyeri sahibinin gözleri önünde hırsızlık yapması, pes dedirtti.

Alınan bilgilere göre, Mersin’de gerçekleşen 14 hırsızlık olayından arandığı öğrenilen  hırsız, gündüz ortasında başka bir işyerinde, sahibinin dükkanda olduğu bir saatte sessiz bir şekilde içeri girerek masadan cep telefonunu da çaldığı  öğrenildi.

Emniyete getirilen hırsız ile ilgili  yapılan araştırmada, hırsızın kendisini tanıtmak için söylediği ismin başkasına ait olduğu ve gerçek isminin R.S olan  hırsızın 14 hırsızlık olayından aranan zanlı  olduğu tespit edildi.

Şahsın daha önce de bir işyerinde dükkan sahibinin içerde olduğu sırada sessizce içeriye girip, masasından  cep telefonunu çaldığı öğrenildi.

R.S adlı şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir