• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

BATMAN - 15-19 Ekim tarihleri arası TÜMSİAD Batman Şubesinin Dubai’ye yaptığı iş gezisi sona erdi. TÜMSİAD Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt tarafından yapılan açıklamada; üyelerini yeni pazarlar ile tanıştırmak, yerel firmalarla işbirliklerini geliştirmek, ticaret imkânlarını yerinde görebilmek üzere Ortadoğu’nun parlayan yıldızı, yüksek potansiyele sahip pazarlardan biri olan Dubai ‘ye gerçekleştirilen gezisinin yararlı geçtiğini ifade etti.

Yeşilyurt, 1 trilyon dolarlık ticaret hacmine sahip olan Dubai’de gerçekleştirilen geziye katılan üyelerinin, programlarının verimli geçtiğini dile getirip diğer vakitlerde Birleşik Arap Emirlikleri’nin güzelliklerini dolaşma fırsatı bulduklarını, 2014 yılında yılın da düzenlemiş oldukları İran ve Dubai yurtdışı iş gezilerinde elde edilen izlenimleri tüm üyelerine aktaracaklarını sözlerine ekledi.

Geziye katılan 14 kişilik heyetle İstanbul’da aynı zamanda TÜMSİAD Genel Başkanı Doktor Hasan Sert ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren Yeşilyurt, 2015 yılı için iş gezilerinin çoğunluğunu Avrupa ve bazı Afrika ülkelerine düzenleme planlarını yaptıklarını sözlerine ekledi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)