• DOLAR 32.587
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2512.563
  • ...
AK Parti'den HÜDA PAR'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ve beraberindeki heyet, PKK/HDP yandaşları tarafından üyeleri katledilen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İzmir İl Başkanlığına ziyarette bulundu. AKP’li gençleri HÜDA PAR İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani karşıladı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Cumartesi günü Şehit Yasin Börü ve arkadaşları için dua ve lokma dökme programı düzenleyeceklerini belirterek, "Ziyaretimizin amacı taziye niteliğinde. Başsağlığı için gelmiş olduk bir araya. Daha farklı bir vesileyle gelmek isterdik. Kardeşlerimiz şehit oldular. Bir mübarek bayramda kurban etlerini dağıtırken ne yazık ki bu ülkenin huzurunu, refahını bozmak isteyen birlik ve bütünlüğümüze kast eden hainler tarafından vahşice katledildiler. Bizler şehit kardeşlerimizin maneviyatlarına her zaman sahip çıkacağız. Biz, sonuna kadar Yasin Börü ve diğer şehit kardeşlerimizin manevi hatırasına sahip çıkacağız. Daha önce Berkin Elvan isimli genç bir kardeşimiz vefat etmişti. Bu provokasyonları çıkaranlar onun ismi üzerinden provokasyonlara gerekçe uydurdular. O vefat ettiğinde ortalığı yangın yerine çevirenler bugün Yasin Börü kardeşimiz ve diğer şehitlerimiz için zerre bir hassasiyet göstermiyorlar. Bu anlamda onların farklı yüzünü görmüş olduk. Bizler de AK Parti Gençlik Kolları olarak, diğer sivil toplum örgütleriyle beraber Cumartesi günü herkesi bir duaya ve lokma dökmeye çağırıyoruz.” dedi.

HÜDAPAR İl Başkanı Hüseyin Şani ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine teşekkür etti.    (Muhammed Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir