• DOLAR 32.599
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2495.76
  • ...
Vandallık Tam Gaz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de de bir yurt, yeniden yakıldı KOBANİ bahanesiyle sokakları yakan militanlar adeta terör estiriyor.

Şırnak`ta sadece Kürtçe bilmediği için bir vatandaşın aracını ateşe veren PKK`lı grup, Bingöl`de 1 vatandaşı katletti, Mardin`de de yaktığı okulu bir kez daha yaktı.

YİNE KATLETTİLER Vandallar, son olarak Bingöl Karlıova`da Hüda-Par üyesi Fethi Yalçın`ı (35) katletti. Araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralanan Yalçın hayatını kaybetti.

Olay, Karlıova`daki ikinci saldırı olarak kayıtlara geçti. Beyaz araçla yapılan saldırı sonrasında Yalçın`a 11 mermi isabet etti. Aynı bölgede 3 gün önce evinin silahla taranması sonucu yaralanan Cengiz Tiryaki, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Şehir neronları Mardin Nusaybin`de daha önce ateşe verildikten sonra onarım gören bir yurdu bir kez daha ateşe verdi.

Devrim Mahallesi`nde meydana gelen olayda Özel İhsan Okuma Salonu ve Öğrenci Yurdu`nun bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

SUÇU KÜRTÇE BİLMEMEK Şırnak Cizre`de Devlet Hastanesinde çalışan Doğan Altınok adlı vatandaşın otomobili maskeli PKK`lılar tarafından yakıldı.

Olay, kimlik sorulması üzerine, "Kürtçe bilmiyorum" yanıtının ardından meydana geldi.

KAÇIRILAN İŞÇİLER SERBEST Diğer taraftan Diyarbakır Silvan`da dün öğle saatlerinde kaçırılan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.`de (DEDAŞ) görevli 10 personel, akşama doğru Hazro kırsalında serbest bırakıldı.

Yine Karlıova`da evinde silahlı saldırıya uğrayan Hüda-Par üyesi Cengiz Tiryaki de, 3 gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

SABAH 

Bu haberler de ilginizi çekebilir