• DOLAR 32.535
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2432.14
  • ...
Karlıova Saldırısının Detayları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bu sabah Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yaşanan silahlı saldırının, Doblo marka beyaz bir aracın içindeki 2 kişi tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi. Hayatını kaybeden Fethi Yalçın’ın cenazesinin Malatya Adli Tıp’a gönderildi bildirildi. 

HÜDA PAR üyesi Fethi Yalçın, sabah saatlerinde işe gittiği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde beyaz renkli Doblo markalı bir aracın, Yalçın’ın evinin bulunduğu mahalle içine girerek birkaç kişiden Fethi Yalçın’ı sorduğu iddia edildi. Mahalle içinde iki kişinin kendisini aradığı haberini alan Yalçın, tekrar geri dönerek eve doğru gittiği ve bu esnada karşısına çıkan beyaz renkli aracın içinde bulunan iki kişi tarafından, Yalçın’a doğru ateş edildiği ve saldırganların olay yerinden hızlıca kaçtığı öğrenildi. 

Yaklaşık 11 merminin isabet ettiği Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetti. Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yalçın’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp’a gönderildi. 

Karlıova ilçesine 2 kilometre uzaklıkta bulunan Kale Mahallesinde mobese olmadığı için zanlıların mahalle çıkışında bulunan köylere doğru kaçtığı öğrenildi. Saldırganların kaçma ihmalinin olduğu bütün yolların tutulduğu ve çevre köylerde ise aramaların başlatıldığı bildirildi. 

Dört çocuk babası olan Fethi Yalçın’ın, Bingöl Karlıova ilçesi, Kale Mahallesindeki Kız Yurdunda, İŞKUR personeli olarak çalıştığı öğrenildi.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir