• DOLAR 32.499
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2429.204
  • ...
"Müdür değişimleri okullarımıza dinamizm getirdi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Bir günlük çalışma ziyareti kapsamında Batman’a gelen Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz, Öğretmen Evi’nde bazı okul idarecileriyle toplantı yaptı.


 

Çalışma ziyareti kapsamında Batman’a gelen Yılmaz ve MEB Özel Eğitim ve Kaynaştırma  Daire Başkan Seyfettin Toraman ilk olarak Öğretmen Evi’nde bazı okul idarecileriyle düzenlenen toplantıya katıldı. Yılmaz burada yaptığı konuşmasında, “Müdür değişimleri okullarımıza dinamizm getirdi.” dedi.


 

Batman’ın eğitim sorunlarını yerinde görmek ve kenti daha yakından tanımak için geldiğini belirten Yılmaz, “Batman’ı umduğumdan daha gelişmiş ve modern buldum. Batman çok genç nüfusuyla güvenli bir geleceğe hızla adım atmaktadır. Hepimiz bu çarkın dişlileriyiz. Sistemde bize yüklenen görevleri yerine getirmek zorundayız. Bu yıl ilk kez yapılan müdürlük değerlendirmesiyle okullarımıza bir yenilik ve dinamizm gelmiştir. İl içi öğretmen rotasyonunu bu yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Buraya gelerek bizimle birlikte olduğunuz için size teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


 

MEB Özel Eğitim ve Kaynaştırma  Daire Başkan Seyfettin Toraman ise Batman’ da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Batman’ın eğitim alanında gelişmesi için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf ettiklerini söyledi.


 

Yılmaz, Toraman ve beraberindekiler, Öğretmen Evi’nde gerçekleşen toplantı sonrası 19 Mayıs ve Hürriyet Mahallesinde bulunan okulları ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir